Hvem er vi?

Hvem er vi i Bording Gruppe?


I Bording gruppe er vi omkring 95 medlemmer, heriblandt 10 ledere. Vi mødes hver torsdag i FDF-huset på Østervang 95, hvor enhederne laver forskellige aktiviteter.


Pigerne er fordelt i en spireflok for piger i 0. og 1. klasse, en smutteflok for piger i 2. og 3. klasse og en spejdetrop for piger i 4.-6. klasse, samt en seniorpatrulje for vores unge medlemmer. Pigerne i spejdertroppen er desuden inddelt i patruljer efter klassetrin og holder som oftest patruljemøder. Under enhedernes sider i menuen øverst kan du se nærmere om, hvad pigerne laver, og hvem de har til leder.


For pigespejderne i Bording gruppe er kodeordene samarbejde, friluftsliv, pigehygge og kreativitet. Vi er både til traditionelle spejderaktiviteter som bål, orientering og koder, til de lidt mere stille og kreative aktiviteter og til de seje og skøre udfordringer.


Vi råder over Egehuset, der ligger ved Bording Kirkeby. I foråret og sommeren rykker vi nogle af vores møder ud i Egehuset, og vi holder også weekendture og forældrearrangementer her.


Vores gruppebestyrelse tager sig af sager vedrørende økonomi, Egehuset, avisindsamling, større arrangementer og meget andet.


Bording gruppe blev dannet i 1963.

Hvem er vi?

Hvem er pigespejderne?


Vi er omkring 4000 pigespejdere i Danmark fordelt på cirka 120 lokale grupper over hele landet.

 

Livet som pigespejder handler om at finde sit eget ståsted i livet. Det sker gennem en masse sjove aktiviteter ude i naturen.

 

Frivilligt engagement er altafgørende for, at vi kan tilbyde spejderaktiviteter for stadig flere piger i Danmark hver eneste uge. Vores hovedbestyrelse, vores spejderledere, forældre der tager en tørn er alle med til at forme korpset og sikre gode oplevelser for piger i alle aldre


AKTIVITETER I NATUREN

Hos De grønne pigespejdere bruger vi naturen som ramme. Vi udfordrer kroppen, når vi klatrer i træer og bygger forhindringsbaner. Vi bruger naturen som spisekammer, når vi laver mad på bål eller i en hjemmelavet jordovn. Når pigerne bliver fortrolige med at færdes i naturen, lærer de at passe på den.


FÆLLESSKAB KUN FOR PIGER

​​

Vi er kun piger sammen og det giver os mulighed for at lave alle de ting, som drengene normalt har eneret på. De grønne pigespejdere er et frirum for piger i alle aldre og i fællesskabet tør pigerne mere.


SAMARBEJDE

​​

På lejr er der brug for alle, når der skal bygges indgangsportal, graves bålplads og rejses telte. Alle bidrager med det, de er gode til.

Hos De grønne pigespejdere er der kun et hold – sammenhold!


STYRKER PIGERS SELVVÆRD​

Piger kan mere end de selv tror. I trygge rammer overvinder pigespejdere højdeskræk, nervøsitet og hvordan man finder vej med kompas. Den slags sejre giver robusthed og tro på, at man også kan klare andre udfordringer i livet.


Læs mere på


www.pigerdertoer.dk

www.pigespejder.dkPigespejdere i verden


Pigespejderne er medlem af verdensspejderorganisationen for pigespejdere, WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts). På verdensplan er der cirka 10 millioner pigespejdere fordelt på 145 lande. Organisationen blev etableret i 1928 som en del af spejderbevægelsen.
Navn

De grønne pigespejdere, Bording

CVR. nr.

34 65 44 25

Registreret adresse

De grønne pigespejdere, Bording

c/o Kim Rune Christensen

Højgade 10

7441  Bording

E-mail

post@bordingpigespejder.dk

Bank

Den Jyske Sparekasse

0871   0003619001

MobilePay

87 87 5

(5-cifret nummer, som kan bruges i stedet for telefonnummer i MobilePay)

HUSK at skrive tekst/navn på indbetalingen.


MobilePay oplyser, at nummeret kun må bruges til betaling af kontingenter, lejrophold osv., men ikke til forudbetalt fjernsalg.Praktisk info om Bording gruppe

De grønne pigespejdere, Bording

post@bordingpigespejder.dk