Vær med

Kom og vær med - bliv pigespejder!


På lejr er der brug for alle, når der skal bygges indgangsportal, graves bålplads og rejses telte. Alle bidrager med det, de er gode til. Vi er kun piger sammen og det giver os mulighed for at lave alle de ting, som drengene nogle gange tror, de har eneret på. Vi overvinder højdeskræk, nervøsitet og hvordan man finder vej med kompas. Den slags sejre giver robusthed og tro på, at man også kan klare andre udfordringer i livet.


Synes du, det lyder spændende, og har du lyst til at være med i et stort fællesskab af piger? Så kom med til næste mødeaften i FDF-huset, Østervang 95 torsdag kl. 18. Eller kontakt gruppeleder Malene Christensen på telefon 31 20 57 20 / mail pigespejder@bordingpigespejder.dk.


Vi glæder os til at se dig.Hvad skal jeg bruge?

I starten er det nok med almindeligt tøj til at være udendørs.


Har du besluttet dig for at blive pigespejder, skal du bruge et tørklæde og en uniformsskjorte. Tørklædet får du gratis, når du melder dig ind, og uniformsskjorten koster 355 kr. fra ny (børnestørrelser). Måske kan vi eller du selv finde det brugt til at starte med.


Når du skal på lejr, får du brug for en sovepose og et liggeunderlag. Og måske senere en rygsæk, en dolk og et spejderbælte - der er mange gode gaveidéer til kommende fødselsdage og jul.


De nye ting kan man bestille gennem gruppelederen Malene, så får man rabat hos spejderbutikken 55nord.Kontingent

Kontingentet for at være pigespejder er 600 kr. om året og opkræves i september/oktober. Det dækker sæsonen (skoleåret). Hvis du melder dig ind i løbet af året, opkræves der et reduceret kontingent svarende til den del af sæsonen, du er medlem.


Har du lyst til en prøveperiode på nogle møder først - så du kan se,

det er noget - er de første gange gratis. 
 
 
 
 

Kontakt pigespejderne her

Til forældrene


Vi vil gerne invitere dit barn til at deltage i nogle spejdermøder, så hun kan prøve, om hun har lyst at blive pigespejder.


Du er meget velkommen til at deltage i de første møder og "kigge med" også, hvis du vil. Her vil der være mulighed for at høre mere om spejderarbejdet og hilse på lederne.


Læs mere om de grønne pigespejdere på siden Hvem er vi?

Vil du være med?

De grønne pigespejdere, Bording

post@bordingpigespejder.dk